Te Koop

Verkoopinformatie:                             

De woningen staan op niet commerciële erfpachtgrond welke wordt uitgegeven door de VVV van Ouddorp (Stichting ’t Blaeuwe Huus) De kavels zijn verschillend van grootte en de erfpacht bedraagt tussen de € 640,- en € 1100,- per jaar en geld thans tot 31-12-2049 waarna deze weer voor 50 jaar verlengd zal worden.

Een voordeel van erfpacht is dat de aankoopbedragen van de recreatiewoningen veel lager kunnen blijven terwijl het grondstuk toch volledig tot je beschikking staat. Tevens is het voordeel dat het erfpacht bedrag vaak in mindering kan worden gebracht bij je belasting aangifte.

De jaarlijkse servicekosten op het park bedragen thans € 425,00 per jaar en eigenaren betalen voor parkeren op het terrein € 25,- per jaar per auto. Het park is voorzien van een WiFi installatie. Op Het Oude Nieuwland staan 161 recreatie woningen die allemaal verschillend zijn, het is een park met veel groen en zelfs in het hoogseizoen is het nog een oase van rust. Honden van eigenaren zijn van 1 mei t/m 31 aug niet toegestaan en honden van huurders en bezoekers zijn het hele jaar niet toegestaan op het park. Bij overdracht van een woning moet dit eerst bij de VVV en het bestuur van Het Oude Nieuwland worden gemeld. Via de VVV meldt de Stg. ’t Blaeuwe Huus dat zij akkoord gaan met de verkoop en dan kan het koopcontract via de notaris bij het kadaster worden ingeschreven. Naast de gebruikelijke notariskosten moet één extra jaarbedrag van de betreffende erfpacht aan de Stg. ’t Blaeuwe Huus en € 175,- aan de stichting HON worden voldaan.

Het Oude Nieuwland is thans nog steeds één van de weinige parken waar de recreatiewoningen en de jaarkosten goed betaalbaar zijn.

 

 

Het oude Nieuwland Huisje 80

Huisje 80 is een vrijstaande houten recreatiebungalow aan een met de auto bereikbaar pad dat afgelopen jaar geheel is gerenoveerd en vergroot. Het is omgeven door een mooie zongerichte tuin met een ruime aparte berging/chalet en meerdere terrassen gelegen op 314 m2.

Je stapt binnen via de hal met toegang naar de woonkamer, grote slaapkamer en keuken. Achter de woonkamer is een aparte berging/voorraadruimte van 2,5 x 1 meter. De woonkamer heeft openslaande terrasdeuren en grote zijramen. Er is een vaste TV en internet aansluiting. Aan de voorzijde en zijkant zijn grote zonneschermen
De keuken is vernieuwd en heeft een koelkast, vaatwasser en geiser. In het huis is ook een was-droogmachine aanwezig.
Tussen twee slaapkamers bevindt zich de gerenoveerde badkamer die is voorzien van douche, wastafel en toilet.
Via de keuken kom je in de serre/slaapkamer met grote openslaande deuren naar het terras. De oppervlakte van het huis is haast 55 m2.

De inventaris is inclusief, e.e.a. in overleg.
Wij zijn bereikbaar op nummer 06 5323 9412 of via m.torpstra@kpnmail.nl

De vraagprijs bedraagt 95.000 Euro

Voor info van huis 99 en huis 136, zie de plaatselijke makelaars Hameeteman en Bezuijen.