Te Koop

Verkoopinformatie:                             

De woningen staan op niet commerciële erfpachtgrond welke wordt uitgegeven door de VVV van Ouddorp (Stichting ’t Blaeuwe Huus) De kavels zijn verschillend van grootte en de erfpacht bedraagt tussen de € 640,- en € 1100,- per jaar en geld thans tot 31-12-2049 waarna deze weer voor 50 jaar verlengd zal worden.

Een voordeel van erfpacht is dat de aankoopbedragen van de recreatiewoningen veel lager kunnen blijven terwijl het grondstuk toch volledig tot je beschikking staat. Tevens is het voordeel dat het erfpacht bedrag vaak in mindering kan worden gebracht bij je belasting aangifte.

De jaarlijkse servicekosten op het park bedragen thans € 425,00 per jaar en eigenaren betalen voor parkeren op het terrein € 25,- per jaar per auto. Het park is voorzien van een WiFi installatie. Op Het Oude Nieuwland staan 161 recreatie woningen die allemaal verschillend zijn, het is een park met veel groen en zelfs in het hoogseizoen is het nog een oase van rust. Honden van eigenaren zijn van 1 mei t/m 31 aug niet toegestaan en honden van huurders en bezoekers zijn het hele jaar niet toegestaan op het park. Bij overdracht van een woning moet dit eerst bij de VVV en het bestuur van Het Oude Nieuwland worden gemeld. Via de VVV meldt de Stg. ’t Blaeuwe Huus dat zij akkoord gaan met de verkoop en dan kan het koopcontract via de notaris bij het kadaster worden ingeschreven. Naast de gebruikelijke notariskosten moet één extra jaarbedrag van de betreffende erfpacht aan de Stg. ’t Blaeuwe Huus en € 175,- aan de stichting HON worden voldaan.

Het Oude Nieuwland is thans nog steeds één van de weinige parken waar de recreatiewoningen en de jaarkosten goed betaalbaar zijn.

 Oesterpad 56

Te Koop recreatiebungalow op 204 M2 erfpachtgrond.

Woning op betonnen fundering opgebouwd met hardhouten(eiken) en bekleed met onderhoudsarme kunststof schroten. 

U kunt het nog opknappen geheel naar eigen wens

Indeling: Woonkamer met drie slaapkamers, douche, toilet en open haard.

De erfpacht is geïndexeerd en loopt tot 31-12-2049

Vraagprijs: 55.000,00

Telefoonnummer 0187-663851

Branding 79

Goed onderhouden stenen recreatiebungalow met zongerichte vrije tuin met berging, op 242 m² erfpachtgrond. Oplevering in overleg. Indeling: Entree, woonkamer met openslaande deuren naar terras, open keuken met koelkast en gaskookplaat, tussenhal met kast en wastafel met ombouw, badkamer met douche en toilet, 3 slaapkamers, inpandige berging. Diversen: Schotelantenne. Geheel v.v. betonnen vloer waarop lichte plavuizen. Het pand is v.v. C.V. installatie (bj. 2000) & dubbele beglazing in hard houten kozijnen, alsmede dakisolatie; kortom uitstekend geschikt voor zomer én wintergebruik!

Vraagprijs € 99.000,-.   Bezuijen Bemiddeling  tel. 0187-684868